Els nostres serveis

A Metro Vidres oferim un ventall de serveis per tal de satisfer les vostres necessitats. Fes-li una ullada!

Mampares de bany

Anys d’experiència en aquest camp. Realitzem mampares personalitzades a mida donant una transparència única al seu bany.

També treballem amb signatures de mamapares de creació stantard de gran qualitat, podent assessorar als nostres clients en el producte a escollir.

Escales i baranes

Projectem escales a mida amb materials com metall i combinat de matèries, tan fusta com vidre i fins i tot pedra natural.

Les baranes les realitzem en vidre per aconseguir una sensació molt més minimalista i moderna.

Miralls i vidres de colors

El mirall és un producte pràcticament imprescindible en qualsevol projecte a realitzar, i fem especial atenció en aquest apartat, ja que és un camp extens, des de miralls de colors, envellits, anti-condensació (especial banys), miralls armats, etc.

Sostres de vidre

Realitzem tancaments en les seves terrasses intal·lant cristalls intel·ligents pel fred i la calor.

Amb estructura de metall i tancament en alumini i/o pont tèrmic. Donant a aquest espai sensació de llibertat i confort.

Portes i portes automàtiques

La nostra experiència en aquest camp ens a portat a confiar en la marca Manusa. Més de 20 anys ens uneix a aquesta signatura, oferint als nostres clients el millor producte i servei tècnic.

Tancaments

Oferim els últims avanços tant en PVC com en alumini. Donant el major aïllament als espais, gammes de colors per a la seva fusteria i critalls fets a mesura per a la seva exigència.

Divisions d'espais

Vols donar una nova visió als teus espais? A Metro Vidres realitzem divisions d’espais, des de oficines a habitatges, per a que puguis crear diferents ambients.

Construïm espais a mida, sempre amb els materials que s’adeqüen millor a les vostres necessitat. Instal·lem vidres insonoritzats o donant un toc de decoració en ferro o altres metalls. 

Interiorisme

De la mà de grans interioristas, realitzem projectes en tot tipus de camps, tant en llars com locals comercials i si ho desitja, personalitzat a mida i preferencies.

Construccions metàl·liques

La nostra gamma de construccions metàl·liques es molt extensa, podem realitzar tot allò relacionat amb el metall, com a marquesines, pèrgoles, baranes, piscines utilitzant acer, tot tipus de portes i persianes, motoritzacions, etc.

Pot visitar la pàgina del nostre col·laborador Mepal i veure més detalls sobre aquest apartat.

Contacta amb nosaltres

T’enviem el pressupost a l’instant

© 2022 All Rights Reserved.